Qui sóc

IMG_20150624_123940

Professor de ioga i educador social

M’apassiona el ioga i m’agrada ensenyar.

Em motiva veure com al final de cada sessió la gent és més feliç. Ara ho estic traslladant a fora dels espais tradicionals per arribar a diferents públics i necessitats.

Des del 2005 sóc practicant de ioga i des del 2015  faig de professor de hatha ioga principalment al centre SIS Espai Salut Banyoles. M’he especialitzat en el ioga social i el ioga personalitzat tot fusionant les meves dues passions: el ioga i l’educació social.

Format a l’Escola Yoga Síntesis d’en Julián Peragón d’una durada de tres anys. Estic afiliat a la Federació Catalana de Ioga.

El 2016 conec en Swami Rameshvarananda, monjo contemplatiu de l’Ordre de la Ramakrishna Misión i Kriya Ioga. Segueixo des de llavors les seves ensenyances a través de tallers, seminaris i retirs que imparteix a través de l’Escola de Ioga Vendanta i Meditació.

Com a educador social he treballat amb dirents àmbits i col·lectius: infants, joves, gent gran, ocupació i dinamització comunitaria i empresarial ja sigui pel meu compte o bé en institucions i empreses.

Salut!

Francesc Galí Llorens

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close